Roadshow – Odense

01.03.2022 kl. 08:30 – 11:00:

Placering: Tilkendegives senere 

Arbejder jeres virksomhed sikkert og etisk med jeres data? Få hjælp til at styrke din forretning gennem fokus på dataansvarlighed

Hør hvordan din virksomhed kan blive styrket af at arbejde dataansvarligt

Der er meget fokus på datalæk, hackerangreb, bøder i både virksomheder og medier. Men der er også direkte gevinster at hente for de virksomheder, der tager ansvarlig håndtering af data alvorligt.

På dette gratis arrangement får I indspark til, hvordan I kan blive bedre til at beskytte forretning og data, og hvordan I kan udvikle produkter og tjenester samt markedsføre jeres virksomhed med afsæt i dataansvarlighed. I får en solid indføring i en række værktøjer, der hjælper jeres virksomhed i gang med bedre informationssikkerhed, beskyttelse af personoplysninger og brug af data på en etisk måde. Hør også om, hvorfor dataansvarlighed kan styrke din virksomhed og ligefrem give meromsætning og bedre muligheder for, at I bliver valgt som leverandør.

Målgruppen er små og mellemstore virksomheder, der ønsker inspiration til at tænke datasikkerhed, persondatabeskyttelse og dataetik ind i forretningen.

Dansk Industri og Rådet for Digital Sikkerhed inviterer sammen med, IT-Branchen, D-mærket, Industriens Fond og i samarbejde med Erhvervsstyrelsen til en formiddag med fokus på anbefalinger, værktøjer og virksomhedscases, der i sidste ende kan styrke din virksomheds konkurrenceevne.

TILMELDING

Tilmelding foregår via Dansk Industris hjemmeside