Roadshow – Glostrup, marts 2022

Arbejder jeres virksomhed sikkert og etisk med jeres data? Få hjælp til at styrke din forretning gennem fokus på dataansvarlighed

Hør om hvordan din virksomhed kan få meromsætning ud af at arbejde dataansvarligt på Databeskyttelsesdagen, når vores dataetiske roadshow kommer til Glostrup i marts 2022

Der er meget fokus på datalæk, hackerangreb, bøder i både virksomheder og medier. Men der er store gevinster at hente for de virksomheder, der tager ansvarlig håndtering af data alvorligt.

På dette gratis arrangement får I indspark til, hvordan I kan blive bedre til at beskytte forretning og data og hvordan i kan udvikle produkter og tjenester samt markedsføre jeres virksomhed med afsæt i dataansvarlighed. I får en solid indføring i en række værktøjer som hjælper jeres virksomhed i gang med bedre informationssikkerhed, beskyttelse af personoplysninger og brug af data på en etisk måde. Hør også om, hvorfor det er et væsentligt aktiv som har økonomisk værdi for jeres virksomhed og at dataansvarlighed kan være afgørende for, at I bliver valgt som leverandør.

Målgruppen er små og mellemstore virksomheder, der ønsker inspiration til at tænke datasikkerhed, persondatabeskyttelse og dataetik ind i forretningen.

Hør Dansk Industri, Rådet for Digital Sikkerhed, IT-Branchen, D-mærket, Industriens Fond og Erhvervsstyrelsen anbefalinger, og se deres værktøjer og hør virksomheder fortælle, hvordan de arbejder med it-sikkerhed, persondatabeskyttelse og dataetik – og om hvordan det styrker deres konkurrenceevne.

TILMELDING

For tilmelding bedes du sende en mail til

emma.thomsen@digitalsikkerhed.dk

Skriv; “Tilmelding til Roadshow – GLOSTRUP” i emnefeltet.

PROGRAM

Velkommen

Hør om hvordan dagens trusselsbillede ser ud, hvordan danske virksomheder arbejder dataansvarligt, og få et overblik over værktøjer du konkret kan bruge.

Få styr på den basale sikkerhed med Sikkerhedstjekket

Sådan kan I teste, om jeres virksomhed har styr på den basale sikkerhed og få anbefalinger til hvor der med afsæt i jeres risikovurdering bør sættes ind.

Gør kunderne opmærksom på jeres dataansvarlige virksomhed – D-mærket

D-mærket guider virksomheder til nemmere at få overblik over, hvad de skal leve op til inden for datasikkerhed, databeskyttelse og dataetik.

Sæt dataetik på dagsordenen i jeres virksomhed med dilemmaspillet

Hør om Erhvervsstyrelsens digitale dataetiske dilemmaspil og vær med til at drøfte dataetiske dilemmaer (hhv. opsamling, bearbejdelse og brug af data) og hør om hvordan kan I bruge det nye spil.

Evt Paneldebat om udfordringer og muligheder med dataansvarlighed

Drøftelse af udfordringer

Afrunding, netværk og tak for i dag