Rådet for Digital Sikkerhed: Deltag i PwC's Cybercrime Survey 2019

Med opbakning fra alliancepartnere undersøger PwC igen i år niveauet for cyber- og informationssikkerhed i dansk erhvervsliv.

Den digitale udvikling tager fart som aldrig før, og det betyder en voksende trussel fra cybercrime. Derfor er cyber- og informationssikkerhed et vigtigt område for mange virksomheder at prioritere. Ved at svare på PwC’s Cybercrime Survey 2019 kan du være med til at præge debatten og bidrage til, at vi sammen kan give et retvisende billede af erhvervslivets modenhedsniveau inden for cyber- og informationssikkerhed.

Som noget særligt i år vil 2019-udgaven af PwC’s Cybercrime Survey dykke ned i den nationale cyberstrategi og blandt andet undersøge, om strategien har påvirket virksomhederne.  

Spørgsmålene i undersøgelsen er tilpasset to overordnede målgrupper:

  • For medlemmer af direktionen/ledelsen (f.eks. CEO, CFO, CRO, COO, CTO og CIO) tager undersøgelsen cirka 5-7 min.

  • For sikkerhedsansvarlige og sikkerhedsmedarbejdere (f.eks. CISO, it-chefer, interne revisorer, compliance-medarbejdere, driftschefer, it-medarbejdere, mv.) tager undersøgelsen cirka 10-15 min.

Alle besvarelser er som udgangspunkt anonyme, med mindre man vælger at udfylde den afsluttende kontaktformular.  

Del gerne linket med relevante kollegaer i din virksomhed og via dit netværk:

https://pwc.qualtrics.com/jfe/form/SV_czEr2miC3c1dE0Z?source=13  

Undersøgelsen foretages med opbakning fra Finans Danmark, DI Digital, It-branchen, Dansk Erhverv, Center for Cybersikkerhed, KITA, Rigspolitiet NC3, Rådet for Digital Sikkerhed, ISACA og Microsoft.