Rådet for Digital Sikkerhed: Sikkerdigital.dk bidrager til bedre it-sikkerhed for borgere og virksomheder

Hjemmesiden sikkerdigital.dk er skabt i et samarbejde mellem Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen. Her kan såvel borgere som virksomheder få én fælles indgang til sikkerhedsrådgivning, som er lavet af den offentlige sektor.

På portalen vil der både være fokus på forebyggende råd og beskrivelser af, hvilke typer trusler virksomhederne står overfor, men der vil også være råd at finde når skaden allerede er sket.

Tiltagene følges op af en central kampagne, som sætter fokus på uddannelse og oplysning om it-sikkerhed blandt virksomhedernes medarbejdere, og desuden møder over hele landet i den kommende periode.

”Samlet set giver de nye tiltag i forening et rigtig godt bud på, hvordan vi alle kan beskytte vores data og udstyr, og dermed også til hvordan vi kan gøre det sværere at ernære sig ved it-kriminalitet. Tiltagene bidrager til, at det for alle parter bliver lettere at beskytte sig”, udtaler Henning Mortensen.

Læs mere…