Relancering af app'en: Mit digitale selvforsvar

For mange er digital sikkerhed fortsat en stor udfordring, enten på grund af manglende viden eller som en konsekvens af, at det reelle trusselsbillede undervurderes. 'Mit Digitale Selvforsvar' er en gratis app, der drives og udvikles i et samarbejde mellem Forbrugerrådet Tænk og TrygFonden. Formålet er at hjælpe danskerne til en sikker og tryg online adfærd via guides, gode råd og opdateringer på aktuelle digitale trusler.

Som bruger modtager du advarsler om falske e-mails, fup-konkurrencer, svindel-sms’er, ondsindede hjemmesider og øvrig it-relateret kriminalitet. Det sker gennem et samarbejde med et netværk af myndigheder, NGO’er og virksomheder, som alle deler aktuelle trusler. Med Mit digitale selvforsvar har du også mulighed for at videreformidle trusler, du står over for i hverdagen. Aktive brugere kan altså være med til at advare om specifikke trusler, inden de når at gøre skade.

 

Funktioner:

  • Guides er en samling konkrete råd og tips, der gør din digitale hverdag tryggere.

  • Advarsler giver dig besked om aktuelle digitale trusler.

  • Artikler er relevant information, der hjælper dig til at færdes sikkert på nettet.

  • Tip os giver mulighed for at hjælpe andre, og advare om online trusler du støder på.

  • Mit digitale selvforsvar gør det nemt at vurdere, hvor opdateret du er på det digitale trusselsbillede.

Læs mere om app’en og find links til download