Etisk kodesk mod deling af krænkende materiale

Antimobbe-kampagnen "Alle For En Mod Mobning" har udgivet et etisk kodeks mod deling af krænkende materiale, som led i kampagnens aktionsplan, der blev offentliggjort i august 2016. Kodekset er særligt rettet mod landets ungdomsuddannelser, hvor materialet skal forebygge og bekæmpe, at unge deler krænkende billeder og videoer af sig selv og hinanden. 

Det etiske kodeks henvender sig til skolen som helhed, hvor Alle For En Mod Mobning gerne vil opfordre både elever, lærere, skoleledere og forældre til at stå sammen om problemet ved hjælp af de 7 principper det etiske kodeks er bygget op om. Kodekset skal gøre det nemmere at smide berøringsangsten over for, hvordan man griber problemstillingen an og være beredt, når en konkret sag opstår.

Det Etisk Kodeks er lanceret af antimobbe-kampagnen "Alle For En Mod Mobning". Materialet skal hjælpe til at fremme en god skolekultur, hvor deling af krænkende billeder og videoer ikke vinder indpas. 

Det Etisk Kodeks er lanceret af antimobbe-kampagnen "Alle For En Mod Mobning". Materialet skal hjælpe til at fremme en god skolekultur, hvor deling af krænkende billeder og videoer ikke vinder indpas. 

Rådet for Digital Sikkerhed m.f. har bidraget til antimobbe-kampagnen "Alle For En Mod Mobning", som er lanceret af Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling i samarbejde med Red Barnet, Børnerådet og Børns Vilkår samt Mary Fonden, som faglig sparringspartner. 

Læs mere om Det Etiske Kodeks her...